Térkövezés

2024

Miért bízza éppen ránk a térkövezést?


Szakmai profizmus

Rendelkezünk azzal a szaktudással, illetve gép- és eszközparkkal, amely lehetővé teszi, hogy egy térkövezési, útépítési projektet teljeskörűen, műszaki és esztétikai szempontból is kifogástalanul kivitelezzünk.

Minden egy kézben

A térkövezési projekthez kapcsolódó minden felmerülő munkafázist kivitelezünk; legyen szó akár előkészítő földmunkáról, szegélyezésről, vízelvezetésről, közművekről, útalapról vagy térkő burkolatról.

Releváns tapasztalatok

Az elmúlt évek során számos térkövezési megbízást volt szerencsénk teljesteni. Hasznos tapasztalatokat szereztünk azokról a speciális tényezőkről és igényekről, amelyek egy ilyen projektet jellemeznek. 

Teljes felelősségvállalás

Az ALFÖLD ASZFALT KFT.-nek egyetlen tulajdonosa van, aki személyesen vezeti az adminisztratív folyamatokat és a kivitelezési munkálatokat egyaránt. Garanciális, jótállási kötelezettségeinknek minden esetben rövid időn belül eleget teszünk.

Rugalmasság

Tudjuk, hogy egy térkövezési beruházás során számos igényt és érdeket kell összehangolni annak érdekében, hogy végül minden érintett elégedett legyen.  Éppen ezért igyekszünk rugalmasan alkalmazkodni a felmerülő kérésekhez, elvárásokhoz.

Optimális ár-érték arány

Ajánlatainkat úgy állítjuk össze és az árainkat úgy határozzuk meg, hogy azok lehetővé tegyék azt a legmagasabb műszaki tartalmat, ami még nem jelent túlzott és felesleges költségterheket a Megbízónk számára.


Nálunk a helyszíni felmérés is ingyenes

Cégünk rendelkezik a HVG & Céginformáció.hu

arany tanúsítványával, amely alapján

kiemelten ajánlott üzleti partnernek minősül.

34.800 +

m2 megépített út

135.000 +

db beépített térkő

90 +

kivitelezett projektEgyelőre csak tájékozódni szeretne?

Árkalkulátorunk segít a kiadások tervezésében!


Térkövezési listaárak 2024-ben

Térkövezés


0/4-es zúzottkő ágyazat készítése 3-5 cm vtg-ban, térkő rakása bevágással, fugázva, gépi tömörítéssel (10x20x6-os szürke hasáb)

15 090 Ft/m2

Szórt útalap-készítés


alsó alapréteg Z 0/63-as útépítési zúzottkőből 25 cm vtg-ban, ékelő alapréteg Z 0/22-es útépítési zúzottkőből 5-7 cm vtg-ban, gépi tömörítéssel

8 330 Ft/m2

CKt útalap-készítés


alsó alapréteg Z 0/63-as útépítési zúzottkőből 15 cm vtg-ban, CKt alapréteg készítése CKt-4 jelű keverékből, 15 cm vtg-ban, vibrációs gépi tömörítéssel

12 080 Ft/m2

Földmunka


bevágás készítés, földtüör kialakítása, tereprendezés, rézsűképzés, árokásás stb.

4 850 Ft/m3

Kiegészítő munkálatok

  • szegélykő és más betonelemek beépítése
  • útfestés, vonalazás, jelfestés
  • nemesített padka készítése
  • aljzatkiegyenlítés
  • útmarás, útbontás
  • közmű szerelvények beépítése
  • esővíz elvezetés
  • tereprendezés
  • stb.

-

Munka közben az ALFÖLD ASZFALT KFT.

térkövezési projektjeinken...