Sportpálya építés

2024

Miért bízza éppen ránk az aszfaltos sportpálya építést?


Szakmai profizmus

Rendelkezünk azzal a szaktudással, illetve gép- és eszközparkkal, amely lehetővé teszi, hogy egy aszfaltos sportpálya építési projektet teljeskörűen, műszaki és esztétikai szempontból is kifogástalanul kivitelezzünk.

Minden egy kézben

A sportpálya építési projekthez kapcsolódó minden felmerülő munkafázist kivitelezünk; legyen szó akár a földmunkáról, a szegélyezésről, az alapozásról, a speciális aszfaltburkolatról, a vonalazásról vagy a pályatartozékok beépítéséről.

Releváns tapasztalatok

Az elmúlt évek során több sportpálya építési megbízást is  volt szerencsénk teljesíteteni. Hasznos tapasztalatokat szereztünk azokról a speciális tényezőkről és igényekről, amelyek egy ilyen projektet jellemeznek. 

Teljes felelősségvállalás

Az ALFÖLD ASZFALT KFT.-nek egyetlen tulajdonosa van, aki személyesen vezeti az adminisztratív folyamatokat és a kivitelezési munkálatokat egyaránt. Garanciális, jótállási kötelezettségeinknek minden esetben rövid időn belül eleget teszünk.

Rugalmasság

Tudjuk, hogy egy sportpálya építés során számos igényt és érdeket kell összehangolni annak érdekében, hogy végül minden érintett elégedett legyen.  Éppen ezért igyekszünk rugalmasan alkalmazkodni a felmerülő kérésekhez, elvárásokhoz.

Optimális ár-érték arány

Ajánlatainkat úgy állítjuk össze és az árainkat úgy határozzuk meg, hogy azok lehetővé tegyék azt a legmagasabb műszaki tartalmat, ami még nem jelent túlzott és felesleges költségterheket a Megbízónk számára.

Cégünk rendelkezik a HVG & Céginformáció.hu

arany tanúsítványával, amely alapján

kiemelten ajánlott üzleti partnernek minősül.

34.800 +

m2 megépített út

4.300 +

tonna bedolgozott aszfalt

90 +

kivitelezett projektNálunk a helyszíni felmérés is ingyenes

Munka közben az ALFÖLD ASZFALT KFT.

aszfaltos sportpálya építési projektjeinken...


ASZFALTOZÁS / ÚTÉPÍTÉS ÁRAK - 2024

Az oldalunkon található nettó listaárak Magyarországon belül érvényesek, tartalmazzák az általunk biztosított anyag, a munkadíj és a szállítás költségeit is. Továbbá az itt feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és 800 feletti megrendelés esetén érvényesek; az ennél kisebb volumenű projektek esetén egyedi árképzéssel dolgozunk. Minden megkeresésre pontos, tételesen részletezett árajánlatot készítünk, ehhez szükség szerint ingyenes felmérést is biztosítunk.

Melegen hengerelt aszfaltozás


AC/11 jelű aszfaltkeverékből, 4 cm vastagságban, alsó réteg portalanításával, bitumenemulziós tapadóhíd készítésével, gépi finisheres bedolgozással, gépi tömörítéssel

7 290 Ft/m2

Mart aszfaltozás


minőségi anyagfelhasználással, 7-10 cm vastagságban, bitumenemulziós permetezéssel, kőszórással, gépi tömörítéssel

5 850 Ft/m2

Kátyúzás


AC 11 jelű aszfaltkeverékből, 4-5 cm vastagságban, csatlakozások vágásával, bontással, bitumenemulziós tapadóhíd készítéssel, gépi tömörítéssel

14 940 Ft/m2

Térkövezés


0/4-es zúzottkő ágyazat készítése 3-5 cm vtg-ban, térkő rakása bevágással, fugázva, gépi tömörítéssel (10x20x6-os szürke hasáb)

15 090 Ft/m2

Útalap-készítés


alsó alapréteg 0/63-as útépítési zúzottkőből 25 cm vtg-ban, ékelő alapréteg 0/22-es útépítési zúzottkőből 5-7 cm vtg-ban, gépi tömörítéssel

8 330 Ft/m2

Földmunka


bevágás készítés, tereprendezés, rézsűképzés, árokásás stb.

4 850 Ft/m3

Kiegészítő útépítési munkálatok

 • szegélykő és más betonelemek beépítése
 • sportpálya tartozékok beépítése
 • öntött aszfaltozás
 • útfestés, vonalazás, jelfestés
 • nemesített padka készítése
 • aljzatkiegyenlítés
 • útmarás, útbontás
 • közmű szerelvények beépítése
 • esővíz elvezetés
 • tereprendezés
 • stb.

-