Lakossági önerős útépítés

projektmenedzsment szolgáltatás

Szolgáltatásunk tartalma

- csak elfogadott ajánlatunk esetében érvényves és igénybe vehető -
- a szolgáltatást ingyenesen biztosítjuk megbízóink számára, csak a felmerülő ügyvédi díjjal kell számolni -


Szándéknyilatkozatok begyűjtése

Érdemes a szóbeli megbeszéléseken túl valamilyen hiteles, maradandó formában is rögzíteni az érintettek csatlakozási szándékát az útépítési együttműködéshez. Ehhez mi praktikus megoldásként biztosítjuk az alább található szándéknyilatkozati űrlapot, amely alapján felhőalapú nyilvántartást vezetünk a csatlakozókról és segítjük is a begyűjtési folyamatot.

Jogi társulás létrehozása

A lakossági önerős útépítési projekt megvalósításához szükséges létrehozni egy formális útépítési közösséget. Ezt sok esetben a helyi önkormányzat szabályozza. Mi biztosítjuk az önkormányzattal egyeztetve, hogy a megfelelő jogi formában történjen az útépítési együttműködés. Ez legtöbb esetben egy minden résztvevő által aláírt egyszerű írásos - jogi személy létrejöttét nem eredményező - megállapodást jelent.

Ügyvédi letétkezelés

A lakossági útépítési projektek egyik legkényesebb mozzanata mindig az anyagi hozzájárulások összegyűjtése. A közösség tagjai számára sokszor kellemetlen és problémás feladat a fizetést halogató résztvevők noszogatása, az egybegyűjtött pénz kezelése. Tapasztalataink szerint több lehetséges mód közül a legszerencsésebb az ügyvédi letétkezelés. Ebben ügyvéd partnerünk tud segítséget nyújtani.


Útépítési együttműködési szándéknyilatkozat

Az alábbi űrlap kitöltésével és beküldésével Ön nyilatkozhat az útépítési együttműködéshez való csatlakozási szándékáról. Szándéknyilatkozatáról felhőalapú nyilvántartást vezetünk az útépítési projekt szervezésének céljából. Az itt megadott adatait a GDPR elveknek és Adatkezelési Szabályzatunknak megfelelően kezeljük.