Aszfaltozás - útépítés 2023-ban

Aszfaltozási - útépítési beruházásra készül 2023-ban? Tudjuk, milyen nehéz.


Én egyáltalán nem értek az útépítéshez.

Egy-egy aszfaltozási, útépítési beruházás során gyakran sokmilliós kiadásokról kell döntést hozni. Ilyenkor nagy előny, ha a döntéshozó valamennyire képben van a témában. 

Éppen azért indítottuk el három éve az aszfaltozás_blog-ot, hogy a megbízóknak közérthető formában segítsünk felzárkózni alapvető szakmai kérdésekben.

Az aszfaltozó cégek olyan egyformák.

Valóban embert próbáló feladat a sok útépítő vállalkozás közül kiválasztani a legmegfelelőbbet. Pár szempont azért van, amik segíthetnek:

  • Mennyire átlátható a cég?
  • Vannak-e értékelhető referencia munkái?
  • Szakmailag mennyire felkészültek?

Mi igyekszünk ezeknek a szempontoknak maximálisan megfelelni. Ha egy kicsit "utánunk néz", reményeink szerint ezt Ön is így fogja látni.

Félek, hogy becsapnak, megkárosítanak.

Sajnos az utóbbi évtizedben az aszfaltozással foglalkozó vállalkozásokról elég rossz kép alakult ki a köztudatban. Nem alaptalanul. Sok rémtörténetet hallunk mi is kontár munkákról, pénzzel meglépő csalókról, garancia elől bújkáló vállalkozókról.

Farkas Zsolt ügyvezető gyakorló hívőként fontosnak tartja, hogy az ALFÖLD ASZFALT KFT. keresztény erkölcsi értékeket képviseljen. Így kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy partnereink korrekt, megbízható cégként gondoljanak ránk. Minden együttműködésünkben alapkövetelmény a méltányos szerződéskötés, a szakmai igényesség, a több éves garancia és a maradéktalan felelősségvállalás.

Az ajánlatkérés hosszadalmas és nem is kapok benne elég infót

Más cégeknél lehetséges, hogy ez így van. Nálunk az ajánlatkérés a következőképpen zajlik:

  • Az első megkereséshez legegyszerűbb az ajánlatkérő űrlapunkat használni, de telefonon, e-mailben is felveheti a kapcsolatot velünk.
  • Ha felmerül kérdésünk az ajánlathoz, arról 1 napon belül egyeztetünk.
  • Legfeljebb 2-3 naponbelül küldjük az ajánlatot, amiben részletesen írunk a munkafázisokról, felhasznált anyagokról, az egyes tételek egységárairól, a garanciáról és még arról is, hány napig fog tartani a munka.

Amennyiben szükséges, helyszíni felmérést is biztosítunk, ez Önnek nem kerül pénzébe. Szívesen adunk szakmai tanácsot, véleményt.

Biztosan azt kapom, amiben megegyeztünk?

Kevés olyan megbízó van, aki teljesen végig tudja kísérni a kivitelezés folyamatát, és kellő hozzáértéssel is rendelkezik. Így jogosan merülhet fel a kétség, hogy a munka során minden a szerződés szerint zajlott-e. Pontosan mit is kapott a megbízó a pénzéért?

Mit teszünk mi, hogy megnyugtató válaszokat tudjunk adni ezekre a kérdésekre:

  • fotódokumentációt készítünk a teljes munkafolyamatról
  • az alkalmazott anyagok minőségét és származását teljesítménynyilatkozatokkal igazoljuk
  • a felhasznált anyag mennyiségét pedig szállítólevelekkel támasztjuk alá

Nálunk a helyszíni felmérés is ingyenes

Munka közben az ALFÖLD ASZFALT KFT.